Podmienky prijatia
Profil absolventa
Odborná prax
Úspechy žiakov
Kontakty školy
Organizácia školského roka
Fotogaléria
Stravovanie
Ubytovanie
Krúžky
Predmety

Vyhodnotenie Gastrofestu Nitra 2010 - streda 24.3.2010
V kategórii Kuchár:
  • 1. miesto - Katarína Hradská, Peter Vívodík
    Hotelová akadémia Nitra, Slovensko
  • 1. miesto - Takács Timea, Béreš Tamáš
    Somogyi TISZK Közép – és Szakiskola Siófok, Maďarsko
  • 2. miesto - Bernard Galatée, Martyré Angele
    Lycée de Bazeilles, Francúzsko
  • 3. miesto - Lazar Sebastijan, Radojčic Nemanja
    Ugostiteljsko-turistička škola Osijek, Chorvátsko
  • 3. miesto - Barbora Luptáková, Jozef Auxt
    Hotelová akadémia Brezno, Slovensko
V kategórii Čašník:
  • 1. miesto - Jacquat Laetitia, Latellier Anais
    Lycée de Bazeilles, Francúzsko
  • 2. miesto - Róberta Bakulyová, Lucia Mojžišová
    Hotelová akadémia Nitra, Slovensko
  • 3. miesto - Katarína Majsniarová, Radoslav Kurek
    Hotelová akadémia Brezno, Slovensko
  • 4. miesto - AntonioTopic, Mario Lendel, Dino Goric
    Ugostiteljsko-turistička škola Osijek, Chorvátsko
  • 4. miesto - Konczi Réka, Pelcz Eniko
    Somogyi TISZK Közép – és Szakiskola Siófok, Maďarsko

Vysoká odbornosť a profesionalita komisárov tiež prispela k výbornej úrovni podujatia. Členmi hodnotiacej komisie pre kuchárov boli:
Martin Kovarský – predseda Klubu mladých kuchárov a cukrárov na Slovensku,
Branislav Brežák - manažér Klubu mladých kuchárov a cukrárov na Slovensku,
Štefan Kiss - Chef Culinary Advisor Nestlé Praha,
Tomáš Hamrák - Culinary Nestlé Team.

Výkony čašníkov hodnotila komisia v zložení:
Milan Šefc – Slovenská barmanská asociácia – predseda sekcie Tatry,
Miroslav Latta – člen Slovenskej barmanskej asociácie, podnikateľ v gastronómii – sekcia Tatry,
Ing. Peter Toporcer – člen Slovenskej barmanskej asociácie, riaditeľ hotela Titris Odborár*** - Tatranská Lomnica.