Podmienky prijatia
Profil absolventa
Odborná prax
Úspechy žiakov
Kontakty školy
Organizácia školského roka
Fotogaléria
Stravovanie
Ubytovanie
Krúžky
Predmety

Vyhodnotenie Gastrofestu Nitra 2011 - streda 23.3.2011

Slávnostné vyhodnotenie súťaže bolo spestrené programom v podobe hry na fujaru, folklórnych tancov a moderných tancov, ku ktorým prispel aj člen súťažného družstva z Francúzska. Súčasťou recepcie bola aj ukážka profesionálneho vytvárania cukrárskych ozdôb v produkcii Maji Wenzelovej z Maďarskej republiky a miešanie nápojov žiakmi HA. Vyhodnoteniu predchádzala Čaša vína (utorok 22.3.) a samotná súťaž Gastrofest 2011 (streda 23.3.).



V kategórii Kuchár:
  • 1. miesto - Florian Barré, Fengal Lounis
    Lycée de Bazeilles, Francúzsko
  • 2. miesto - Matej Smiljan, Krešimír Butorac
    Ugostiteljsko-turistička škola Osijek, Chorvátsko
  • 2. miesto - Marcel Balog, Marek Dolník
    Hotelová akadémia Nitra, Slovensko
  • 3. miesto - Ján Maruškin, Veronika Francistyová
    Hotelová akadémia Brezno, Slovensko
V kategórii Čašník:
  • 1. miesto - Adeline Leclers, Alexis Renault
    Lycée de Bazeilles, Francúzsko
  • 2. miesto - Jana Šmoková, Michal Ševčík
    Střední škola společného stravování, Ostrava-Hrabůvka, Česká republika
  • 2. miesto - Tomáš Turčin, Veronika Gubová
    Hotelová akadémia Brezno, Slovensko
  • 3. miesto - Dino Gorič, Marko Hunjet
    Ugostiteljsko-turistička škola Osijek, Chorvátsko
  • 3. miesto - Patrícia Pekarová, Tomáš Repa
    Hotelová akadémia Nitra, Slovensko

Vysoká odbornosť a profesionalita komisárov tiež prispela k výbornej úrovni podujatia. Členmi hodnotiacej komisie pre kuchárov boli:
Branislav Križan – šéfkuchár Hotela Matyšák Bratislava, kapitán národného tímu SZKC,
Marek Ort - šéfkuchár Red Monkey Group Bratislava, člen národného tímu SZKC,
Marek Gajdoš - majster odbornej výchovy HA EsoEuroškola Prešov, člen národného tímu SZKC,
Mgr. Jozefína Zaukolcová - majsterka odbornej výchovy SOŠ obchodu a služieb Púchov,
János Kovács - majster kuchár z Maďarskej republiky, medzinárodný komisár.

Výkony čašníkov hodnotila komisia v zložení:
Milan Šefc – Restaurant Koliba Starý Smokovec, člen SKBA sekcia Tatry,
Miroslav Latta – Restaurant Koliba Starý Smokovec, člen SKBA sekcia Tatry.
Ing. Peter Toporcer – riaditeľ Hotela Titris Odborár*** - Tatranská Lomnica, SKBA sekcia Tatry.