Podmienky prijatia
Profil absolventa
Odborná prax
Úspechy žiakov
Kontakty školy
Organizácia školského roka
Fotogaléria
Stravovanie
Ubytovanie
Krúžky
Predmety

Vyhodnotenie Gastrofestu Nitra 2014 Slovakia - streda 26.3.2014

Slávnostné vyhodnotenie súťaže bolo spestrené programom v podobe ľudových piesní a tancov v podaní skupiny Jelenec, moderného spevu a tancu, gymnastov a mažoretiek. Súčasťou recepcie bolo miešanie nápojov žiakmi školy. Vyhodnoteniu predchádzala Čaša vína (utorok 25.3.) a samotná súťaž Gastrofest Nitra 2014 Slovakia (streda 26.3.).



Súťažné družstvá s obsadením:
Hotelová akadémia Nitra
  • 1. miesto v kategórií Čašník - Michaela Demovičová, Kristína Bednářová
  • 2. miesto v kategórií Kuchár - Matúš Brath, Jakub Hetényi
Hotelová akadémia Ľudovíta Wintera, Piešťany
  • 3. miesto v kategórií Čašník - Lucia Leskovská, Šimon Mráz
  • 2. miesto v kategórií Kuchár - Natália Baraniaková, Dávid Cehlárik
Střední škola společného stravování, Ostrava-Hrabůvka
  • 3. miesto v kategórií Čašník - Sandra Lemešová, Andrea Hlobilová
  • 1. miesto v kategórií Kuchár - Adam Wachtarczyk, Jan Schrenk
Hotelová škola, Třebíč
  • 3. miesto v kategórií Čašník - Eva Jandásková, Anna Holá
  • 3. miesto v kategórií Kuchár - Vojtěch Poskočil, Veronika Přepechalová
Ugostiteljsko-turistička škola Osijek
  • 2. miesto v kategórií Čašník - Ivan Marinjak, Mislav Lulić
  • 3. miesto v kategórií Kuchár - Krešimir Adžić, Martin Prugovečki
Somogyi TISZK Közép – és Szakiskola Siófok
  • 1. miesto v kategórií Čašník - Dominika Lakatos, Vivien László
  • 3. miesto v kategórií Kuchár - Dávid Papp, Balász Miklós
Lycée polyvalent de Bazeilles, Francúzsko
  • 2. miesto v kategórií Čašník - Clarisse Bohren, Vanessa Depaquit
  • 1. miesto v kategórií Kuchár - Adam Wachtarczyk, Jan Schrenk

Vysoká odbornosť a profesionalita komisárov tiež prispela k výbornej úrovni podujatia. Členmi hodnotiacej komisie pre kuchárov boli:
Branislav Križan - šéfkuchár, hotel Matyšák Bratislava
Marek Ort - šéfkuchár Reduta Bratislava, člen národného tímu SZKC
Jozef Hromják - šéfkuchár Bidvest Slovakia, s.r.o.

Výkony čašníkov hodnotila komisia v zložení:
Milan Šefc – podnikateľ v gastronómii – sekcia Tatry, člen SKBA sekcia Tatry,
Miroslav Latta – člen Slovenskej barmanskej asociácie, podnikateľ v gastronómii - sekcia Tatry
Ing. Peter Toporcer – člen Slovenskej barmanskej asociácie, riaditeľ Hotela Titris Odborár*** - Tatranská Lomnica.