Podmienky prijatia
Profil absolventa
Odborná prax
Úspechy žiakov
Kontakty školy
Organizácia školského roka
Fotogaléria
Stravovanie
Ubytovanie
Krúžky
Predmety

Vyhodnotenie Gastrofestu Nitra 2015 Slovakia - streda 25.3.2015

Slávnostné vyhodnotenie súťaže bolo spestrené programom v podobe piesní a tancov folklórneho súboru Furmani, vystúpením mažoretiek a gymnastky so stuhou. Súčasťou recepcie bolo miešanie nápojov žiakmi školy. Vyhodnoteniu predchádzala Čaša vína (utorok 24.3.) a samotná súťaž Gastrofest Nitra 2015 Slovakia (streda 25.3.).




Súťažné družstvá s obsadením:
Hotelová akadémia Nitra
  • 3. miesto v kategórií Čašník - Michaela Demovičová, Dominika Tálašová
  • 3. miesto v kategórií Kuchár - Martin Candrák, Martin Švelan
Hotelová akadémia Ľudovíta Wintera, Piešťany
  • 2. miesto v kategórií Čašník - Nikola Krahulcová, Šimon Mráz
  • 2. miesto v kategórií Kuchár - Dávid Cehlárik, Natália Baraniaková
Střední škola společného stravování, Ostrava-Hrabůvka
  • 1. miesto v kategórií Čašník - Annamarie Garbová, Helena Kusová
  • 1. miesto v kategórií Kuchár - Filip Horuta, Jan Schrenk
Hotelová škola, Třebíč
  • 1. miesto v kategórií Čašník - Michaela Mašterová, Kateřina Grunová
  • 3. miesto v kategórií Kuchár - Erika Slámová, Nikol Dobešová
Ugostiteljsko-turistička škola Osijek
  • 3. miesto v kategórií Čašník - Ivana Peler, Danijela Abramović
  • 3. miesto v kategórií Kuchár - Dino Bošnjaković, Vladimir Velebit
Somogyi TISZK Közép – és Szakiskola Siófok
  • 2. miesto v kategórií Čašník - Dominika Lakatos, Klára Kornélia Miklós
  • 2. miesto v kategórií Kuchár - Enikő Nagy, Benjámin Somogyvári
Lycée polyvalent de Bazeilles, Francúzsko
  • 3. miesto v kategórií Čašník - Laurenne Hue, Mathieu Cotret
  • 1. miesto v kategórií Kuchár - Romain Cureau, Mathilde Claire Byra

Vysoká odbornosť a profesionalita komisárov tiež prispela k výbornej úrovni podujatia. Členmi hodnotiacej komisie pre kuchárov boli:
Jozef Hromják - šéfkuchár reštaurácie Olive Tree hotela Doubletree by Hilton
Branislav Križan - šéfkuchár, hotel Matyšák Bratislava
Gabriel Kocák - šéfkuchár Grand hotela Kempinski vo Vysokých Tatrách
Marek Ort - šéfkuchár Reduta Bratislava, člen národného tímu SZKC
Jozef Ivančík - majster kuchár, emeritný profesor odbornej výučby prípravy pokrmov na HA v Nitre


Výkony čašníkov hodnotila komisia v zložení:
Miroslav Latta – člen Slovenskej barmanskej asociácie, podnikateľ v gastronómii - sekcia Tatry
Ing. Peter Toporcer – člen Slovenskej barmanskej asociácie, riaditeľ Hotela Titris Odborár*** - Tatranská Lomnica.