Podmienky prijatia
Profil absolventa
Odborná prax
Úspechy žiakov
Kontakty školy
Organizácia školského roka
Fotogaléria
Stravovanie
Ubytovanie
Krúžky
Predmety

Vyhodnotenie Gastrofestu Nitra 2016 Slovakia - streda 6.4.2016

Slávnostné vyhodnotenie súťaže bolo spestrené programom v podobe spievania, tancovania spoločenských tancov a vystúpení mažoretiek a gymnastky. Súčasťou recepcie bolo miešanie nápojov žiakmi školy. Vyhodnoteniu predchádzala Čaša vína (utorok 5.4.) a samotná súťaž Gastrofest Nitra 2016 Slovakia (streda 6.4.).



Súťažné družstvá s obsadením:
Hotelová akadémia Nitra
  • 3. miesto v kategórií Kuchár - Marián Oravec, Patrik Kačák
  • 1. miesto v kategórií Čašník - Denisa Ondrušková, Patrik Prandorfi
    Odborní vyučujúci - Andrea Ivančíková, Anna Pivarčiová
Hotelová škola, Třebíč
  • 2. miesto v kategórií Kuchár - Marie Kalinová, Nikol Dobešová
  • 3. miesto v kategórií Čašník - Michaela Mašterová, Barbora Škarvadová
    Odborní vyučujúci - Jarmila Necidová, Zdeněk Pilát
Siófoki SZC Krúdy Gyula Szakképzö Iskolája Siófok
  • 3. miesto v kategórií Kuchár - Enikő Nagy, Szilvia Horváth
  • 2. miesto v kategórií Čašník - Árpád Gellény, Dorina Horváth
    Odborní vyučujúci - Zsuzsanna Bolla Sóosné, László Berta
Hotelová akadémia Ľudovíta Wintera, Piešťany
  • 2. miesto v kategórií Kuchár - Natália Baraniaková, Andrea Lukáčová
  • 1. miesto v kategórií Čašník - Nikola Krahulcová, Šimon Mráz
    Odborní vyučujúci - Ján Ceperko, Milan Elčík
Střední škola společného stravování, Ostrava-Hrabůvka
  • 1. miesto v kategórií Kuchár - Filip Horuta, Adam Wachtarczyk
  • 3. miesto v kategórií Čašník - Petr Doležel, Helena Kusová
    Odborní vyučujúci - Markéta Hourová, Petr Přeček
Ugostiteljsko-turistička škola Osijek
  • 1. miesto v kategórií Kuchár - Edi Bušić, Tomo Mihaljević
  • 2. miesto v kategórií Čašník - Ivana Peler, Danijela Abramović
    Odborní vyučujúci - Spomenka Dundović, Zlatko Dundović

Vysoká odbornosť a profesionalita komisárov tiež prispela k výbornej úrovni podujatia. Členmi hodnotiacej komisie pre kuchárov boli:
Jozef Hromják - šéfkuchár reštaurácie Olive Tree hotela Doubletree by Hilton
Branislav Križan - šéfkuchár, hotel Matyšák Bratislava
Gabriel Kocák - šéfkuchár Grand hotela Kempinski vo Vysokých Tatrách

Výkony čašníkov hodnotila komisia v zložení:
Ing. Peter Toporcer – člen Slovenskej barmanskej asociácie, riaditeľ Hotela Titris Odborár*** - Tatranská Lomnica.
Miroslav Latta – člen Slovenskej barmanskej asociácie, podnikateľ v gastronómii - sekcia Tatry
Milan Šefc – podnikateľ v gastronómii – sekcia Tatry, člen SKBA sekcia Tatry