Podmienky prijatia
Profil absolventa
Odborná prax
Úspechy žiakov
Kontakty školy
Organizácia školského roka
Fotogaléria
Stravovanie
Ubytovanie
Krúžky
Predmety

Vyhodnotenie Gastrofestu Nitra 2017 Slovakia - streda 22.3.2017

Slávnostné vyhodnotenie súťaže bolo spestrené programom v podobe spievania, tancovania spoločenských tancov, vystúpenia mažoretiek, gymnastky a bubnovej show Campana Batucada. Súčasťou recepcie bolo miešanie nápojov žiakmi školy. Vyhodnoteniu predchádzala Čaša vína (utorok 21.3.) a samotná súťaž Gastrofest Nitra 2017 Slovakia (streda 22.3.). Komisia ocenila mimoriadnou cenou troch čašníkov za preukázanie odbornej pripravenosti počas konverzácie.






Súťažné družstvá s obsadením:
Hotelová akadémia Nitra
  • 3. miesto v kategórií Kuchár - Denis Ruščák, Marko Mikla
  • 1. miesto v kategórií Čašník - Nikola Beňová, Erika Gašparovičová
Hotelová škola, Třebíč
  • 2. miesto v kategórií Kuchár - Ondřej Šibůrek, Jakub Dejmek
  • 3. miesto v kategórií Čašník - Karolína Bartejsová, Veronika Binderová
Hotelová akadémia Ľudovíta Wintera, Piešťany
  • 1. miesto v kategórií Kuchár - Andrea Lukáčová, Erik Machovič
  • 2. miesto v kategórií Čašník - Nikoleta Krahulcová, Adam Herman
Ugostiteljsko-turistička škola Osijek
  • 2. miesto v kategórií Kuchár - Lucija Horvatek, Karla Cvenić
  • 2. miesto v kategórií Čašník - Luka Turk, Dino Ferenci
CFA des trois villes de la Mayenne Laval, La France
  • 1. miesto v kategórií Kuchár - Alexis Geslot, Maëva Mesnil
  • 1. miesto v kategórií Čašník - Adrien Jahier, Maxime Louin
Střední škola společného stravování, Ostrava-Hrabůvka
  • 3. miesto v kategórií Kuchár - David Klimscha, Matěj Malurek
  • 3. miesto v kategórií Čašník - Petr Doležel, Aneta Stachová
Siófoki SZC Krúdy Gyula Szakgimnázium és Szakközépiskola, Siófok
  • 3. miesto v kategórií Kuchár - Illés Ervin, Horváth Szilvia
  • 3. miesto v kategórií Čašník - Kecskés Dominik, Nagy Henriett

Vysoká odbornosť a profesionalita komisárov tiež prispela k výbornej úrovni podujatia. Členmi hodnotiacej komisie pre kuchárov boli:
Ján Duda – šéfkuchár trenčianskeho Facility System Hub, nositeľ titulu Master Chef z anglickej organizácie World Master Chef Society
Juraj Struhár – šéfkuchár hotela Astrum Laus v Leviciach, odborný poradca pre multifunkčné technológie v hotelierstve a gastronómii
Bc. Lubor Bekö – majster kuchár, školitel technológie prípravy pokrmov na HA v Nitre

Výkony čašníkov hodnotila komisia v zložení:
Michal Repčák – člen spoločnosti Tatra Wine Company Kežmarok, prevádzkový manažér reštaurácie penziónu a vily Raimund vo Vysokých Tatrách
Mgr. Ivan Plačko – manažér hotela Chateau Appony
PhDr. Ján Svoboda PhD. – prezident asociácie Historické hotely Slovenska, člen prezídia Historic Hotels of Europe, generálny riaditeľ hotela Elizabeth Trenčín