Podmienky prijatia
Profil absolventa
Odborná prax
Úspechy žiakov
Kontakty školy
Organizácia školského roka
Fotogaléria
Stravovanie
Ubytovanie
Krúžky
Predmety

Vyhodnotenie Gastrofestu - štvrtok 26.3.2009
V kategórii Obsluha sa hodnotilo:
  • 1. miesto - Ugostiteljsko-turistička škola Osijek, Chorvátsko
  • 2. miesto - Hotelová akadémia Kežmarok
  • 3. miesto - Lycée de Bazeilles, Francúzsko

  • Cena za najkreatívnejšiu tabulu - Hotelová akadémia Nitra
  • Cena za najlepšie vystihnutie témy - Stredná škola hotelová a služieb Kroměříž, Česká republika
  • Cena za najlepšiu zručnosť - Hotelová akadémia Brezno
  • Cena za profesionálne podávanie nápojov - Somogyi TISZK Közép – és Szakiskola Siófok, Maďarsko
V kategórii Kuchyňa sa hodnotilo:
  • 1. miesto - Lycée de Bazeilles, Francúzsko
  • 2. miesto - Stredná škola hotelová a služieb Kroměříž, Česká republika
  • 3. miesto - Hotelová akadémia Nitra

  • Cena za najlepšiu polievku - Hotelová akadémia Brezno
  • Cena za najlepšie predjedlo - Ugostiteljsko-turistička škola Osijek, Chorvátsko
  • Cena za najlepšie hlavné jedlo - Hotelová akadémia Nitra
  • Cena za najlepší dezert - Somogyi TISZK Közép – és Szakiskola Siófok, Maďarsko
Víťazi a porota:

Členmi hodnotiacej komisie pre kuchárov boli: František Janata – predseda Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov, Tomáš Konopka – kulinársky poradca Nestlé Profesional – kapitán Nestlé teamu a Martin Kovarský – predseda Klubu mladých kuchárov a cukrárov na Slovensku.

Výkony čašníkov hodnotila komisia v zložení: Milan Šefc – Slovenská barmanská asociácia – predseda sekcie Tatry, Miroslav Latta – člen Slovenskej barmanskej asociácie, podnikateľ v gastronómii – sekcia Tatry a Ing. Peter Toporcer – riaditeľ hotela Titris, člen Slovenskej barmanskej asociácie. Vysoká odbornosť a profesionalita komisárov tiež prispela k výbornej úrovni podujatia.

Program a recepcia: