Podmienky prijatia
Profil absolventa
Odborná prax
Úspechy žiakov
Kontakty školy
Organizácia školského roka
Fotogaléria
Stravovanie
Ubytovanie
Krúžky
Predmety

Školská jedáleň je miestom pravidelnej odbornej praxe žiakov tretieho a štvrtého ročníka. Príprava jedál, prevádzka jedálne ako aj obsluha sú výsledkom práce žiakov, odborných vyučujúcich a personálu v kuchyni. Stravovanie v škole dopĺňa školský bufet, kde si vždy vyberiete niečo chutné.

jedáleň bufet šiška kefír

Jedálny lístok

24.6.
Pondelok
Polievka zeleninová s cestovinou, bravčové stehno pečené s hlávkovou kapustou, knedľa, stolová voda
25.6.
Utorok
Polievka rascová s vajcom, zemiaky na kyslo, hydinový karbonátok, chlieb, voda s citrónovou šťavou
26.6.
Streda
Polievka mrvenicová so šampiňónmi, rizoto so zeleninou a syrom, šalát uhorkový, stolová voda
27.6.
Štvrtok
Polievka z miešaných strukovín so zeleninou, bravčové rezne prekladané, zemiaky varené, šalát miešaný, voda s ovocným sirupom a citrónom
28.6.
Piatok
Polievka ruský boršč, chlieb, buchty pečené plnené tvarohom, mlieko, cvocie